Menu

Elfirma Varberg

Brobergs el & VVS

Letar du efter en elfirma i Varberg? Brobergs El är en behörig elinstallatör, och sedan 2015 också auktoriserad VVS-installatör. Vi startade 2007 och utgår från Frillesås och våra elfirma arbetar i Varberg och längs västkusten i Halland mellan Falkenberg och Göteborg.

Vi hjälper privat- och företagskunder med allt inom elinstallationer i Varberg och i närliggande områden. Våra elfirma erbjuder tjänster inom ljussättning, ljusberäkningar, energisparande lösningar, värmepumpar och värmeanläggningar. Våra elektriker erbjuder även konsulthjälp vid renoveringar och nybyggnationer kopplade till el. Med våra 30 års erfarenhet i branschen besitter vi lång arbetserfarenhet där vi utför uppdrag med hög kvalitet.

Vår el
-installation

Behöver du hjälp med dina elinstallationer i Varberg? Vi är en behörig elinstallatör med kunskap som uträttar allt inom området. Kontakta oss idag när du behöver en elfirma i Varberg.

Brobergs el & VVS

Över 30 års erfarenhet inom el & VVS-arbeten

Brobergs el & VVS

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig till oss för att få det bästa möjliga
eller omöjliga el- eller VVS-arbetet utfört!

Elfirma i Varberg

Vi på Brobergs El & VVS är din auktoriserade elektriker. Vi hjälper dig med möjliga och ibland omöjliga uppdrag inom el och VVS. Vi besitter en lång yrkeserfarenhet och kunskap för att erbjuda den allra bästa service. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med de arbeten vi utför.

Med över 30 års erfarenhet inom elbranschen har vi på Brobergs El & VVS servat både privat- och företagskunder runt Varberg med service och installation med ett alltid lyckat resultat.

El skall alltid tas på allvar – därför är vi mycket noga med vilka vi anställer. Alla våra elektriker är välutbildade och service-minded. Kvalitet för oss gäller både material, arbeten och bra elektriker.

Vår VVS-installation

Sedan 2015 har vi kompletterat vår verksamhet med VVS. Med vår auktoriserade VVS-installatörer och Säker Vatten-auktorisering kan du känna dig trygg när vi hanterar och installera VVS i nybyggnader eller ombyggnationer.

Back to Top